Преглед на най-добрите ютии и параходи REDMOND по характеристики и цена

Преглед на най-добрите ютии и параходи REDMOND по характеристики и цена

Ютията е също толкова важна в домакинството, колкото всеки друг домакински уред. Гладенето на дрехи отнема прилична част от живота на всяка домакиня. За да облекчат този, най-често нелюбим бизнес за жените, производителите на домакински уреди предлагат голям брой модели с различни характеристики и функционалност. Съвременното оборудване за гладене вече не е просто ютия, това са редица различни устройства, които служат като помощници при гладенето не само на дрехите, но са и незаменими при почистването, дезинфекцията, почистването, както и при други трудоемки домакински манипулации.

Ако е време да си купите нова ютия, тогава има смисъл да се запознаете с новостите в света на гладачните уреди и след като сте преценили обема и качеството на работата, направете правилния избор, улеснявайки вашата рутинна работа за повече от една година. Критериите за избор на модерно гладещо устройство и най-добрите ютии и параходи REDMOND ще бъдат разгледани в тази статия.

Модерна техника за гладене

Производителите предлагат:

 • Ютии;
 • Парни станции;
 • Системи за гладене;
 • Вертикални параходи.

Какво е това, каква е разликата и кое е по-подходящо за домашна употреба.

Желязо

Най-често именно върху ютиите спира изборът на потребителя, който търси подходящ помощник за гладене. Но класическата ютия също се е променила с течение на времето и е придобила много съвременни качества и функции: пара, пръскане с вода, самоизключване, регулиране на мощността на нагряване и т.н.

Този домакински уред не е често повреден, което означава, че рядко трябва да го купувате. Ето защо, тъй като е дошъл моментът да го промените, си струва да вземете наистина добро желязо, което да служи вярно повече от една година.

Когато избирате, трябва да обърнете внимание на подметката, мощността и наличните допълнителни опции.

Желязна подметка - това е най-основната част от него, която определя как ще изпълни предназначението си. Единственият материал може да бъде неръждаема стомана, алуминий, керамика, тефлон или титан. Всички те са добри по свой начин, но винаги има нюанси, които не бива да се изпускат от поглед.

 • Неръждаема стомана

Този материал гарантира дългосрочна употреба, надеждност по отношение на здравината, добро качество на гладене на тъкани. Важно е ютиите от неръждаема стомана да са на достъпни цени. Но има и недостатъци, които не могат да бъдат пренебрегнати: продължителността на отоплението и охлаждането, от време на време се образува изгаряне, което трябва да се почисти, за да не се развали прането.

 • Алуминий

Ютиите с алуминиева подметка винаги са бюджетно решение, тъй като цената им е значително по-ниска от тази на другите. Те също се възползват от факта, че се загряват и охлаждат много по-бързо от металните или керамичните. Директната функция - изглаждане - остава високо качество на желаното ниво. Но винаги има едно „но“: не е тайна, че алуминият е доста мек и лесно деформируем материал.В това отношение изисква внимателно боравене. Появата на прорези или вдлъбнатини влияе върху качеството на гладене.

Струва си да се отбележи, че чистият алуминий сега рядко се използва като материал за подметката на ютия. Производителите изобретяват нови технологии за сплави и покрития, включващи алуминий.

 • Керамика

Отличен контакт с всякакви тъкани, перфектно плъзгане, липса на слепване, дори ако е имало температурен провал. Общото положително впечатление се разваля от два фактора: крехкостта (не можете да паднете и почукате), ако се появят въглеродни отлагания, е почти невъзможно да се премахне.

Изобретателните производители са създали междинна подобрена версия - металокерамика и по този начин са коригирали всички недостатъци и са увеличили предимствата.

 • Тефлон

Това дори не е единственият материал, а неговото покритие, което може да се нанесе върху всеки друг материал. Такива подметки имат всички възможни положителни качества, с изключение на издръжливостта. Това покритие лесно се надрасква. Това може да се случи дори по време на гладене, ако небрежно прекарате ютията, например, върху копче или цип. Но въпреки недостатъците, има доста привърженици на такива устройства.

 • Титан

Днес най-„усъвършенстваният“ материал, използван за направата на подметка. Подобно на тефлона, титанът се използва за пръскане върху метална повърхност. Цената на желязо с титаново покритие се увеличава автоматично. Всички положителни аспекти са присъщи на тези ютии: здравина, издръжливост, издръжливост, отличен контакт с тъканите, но те се охлаждат дълго време и са скъпи.

Режими на захранване и температура

По отношение на мощността ютиите могат да бъдат грубо разделени на три групи:

 • Ютии за пътуване с ниска мощност от (1000 до 1500 W), които ще гладят всякакви тънки леки материи (тениски, тениски, рокли, панталони). В случая с леглото вече ще възникнат трудности.
 • Ютиите за битова (домашна) употреба (от 1600 до 2000 W) са най-добрият вариант за домашна, семейна употреба.
 • Професионалните ютии с мощност над 2000 W са идеални за перални, ателиета или химическо чистене, както и за голямо семейство, където има прилично количество гладене.

Изборът на мощност зависи от задачите, които ще бъдат възложени на закупеното устройство.

По отношение на температурните режими може да се каже само едно: колкото повече са, толкова по-добри са те. Ютията трябва да бъде пригодена да работи както с най-деликатните тъкани (например коприна), така и с най-дебелите и трудни за гладене (дънки, други естествени плътни тъкани).

Допълнителни опции:

Функционалността на съвременните ютии е много широка. Зависи съответно от производителя и цената. Допълнителните функции включват:

Какво прави желязото Какъв резултат
Непрекъснато подаване на пара улеснява процеса на гладене на спално бельо, кърпи, сухи тъкани. С постоянно подаване на пара, плътните и много смачкани пресъхнали тъкани могат лесно да се изгладят. Параметър за подаване на пара - обем на парата в минута. За домашна употреба скоростта на парата трябва да бъде около 30 грама в минута.
Парен шок (или турбо пара) възможността за създаване на парна струя чрез натискане на специален бутон. Ако такъв удар има скорост от 90 g / min за домашна употреба, тогава ще бъде повече от достатъчно, за да се справи с най-трудните места за гладене.
Пръскачканай-примитивното устройство за улесняване на гладенето днес. Има дори най-простите модели желязо.
Система против капене предпазва ютията от изтичане на вода в случаите, когато не е необходимо генериране на пара (помага при използване на режими, които не включват използването на пара).
Парна материя в изправено положение Използва се, когато е необходимо да се изгладят дрехите или завесите на балдахина. В този случай във вертикално положение при натискане на бутона възниква парен удар, който задушава продуктите.
Функция за самопочистване улеснява потребителя да се грижи каква вода да налее в резервоара.С тази опция не е необходимо да използвате допълнителни филтри или да използвате специално пречистена вода.
Самоизключване феноменалната възможност на съвременните ютии, особено за тези, които правят всичко автоматично и след това не помнят дали са изключили ютията. Тази опция автоматично изключва устройството, ако то е неподвижно в хоризонтално положение за повече от 30 секунди или стои без работа около 10 минути.

Освен това е важно да се обърне внимание на дължината на шнура, теглото на ютията и удобството на нейната дръжка. Именно тези на пръв поглед малки неща могат да причинят дискомфорт по време на употреба.

Парна станция

Основната разлика между парната ютия и парната станция е, че резервоарът за вода в станцията е много по-голям и е отделен от дизайна на самата ютия, което го прави по-лесен и удобен за използване. В същото време наличието на маркуч, който свързва гладещата повърхност с водния котел, не винаги е удобно по време на работа.

Какво даде отделянето на резервоара за вода от желязната структура:

 • Самата ютия е станала много по-лека по тегло, станала е по-удобна за използване, по-лесна за задържане и по-лесна за „маневриране“ по време на гладене;
 • Отделно изваденият резервоар за вода е станал много по-голям по размер и по този начин е дал на станцията допълнителни предимства: например, сега не е нужно да работите толкова често с мерителна чаша, презареждайки желязната колба, поради всички същите размери на контейнера, се появи по-мощно захранване двойка. Подаването на пара в гладачните станции е постоянно и може да достигне 5 бара.

Механизмът на работа е съвсем прост и примитивен: течността се нагрява в котела и естествено протича през маркуча в ютията. По този начин подаването на пара в станцията е непрекъснато, което значително улеснява трудоемкия процес на гладене, ако обемите му са значителни.

Гладещата част на уреда притежава всички качества на конвенционалната ютия. Когато избирате станция, трябва да обърнете внимание на:

 • Капацитет на резервоара за вода. Тя може да бъде различна (от 0,5 л до 3-4 л), но най-голямо търсене имат агрегати със среден резервоар (около 800 мл - 1 л).
 • Доставка на пара. Качеството и скоростта на основната задача зависи от скоростта, с която парата влиза. За сравнение, обикновена ютия със средна мощност има дебит на пара в диапазона 40-50 грама в минута. Дори и най-слабата парна станция прави същото, но със скорост от 70 грама в минута. Максималните възможности в моделите на някои производители достигат 170-180 г / мин.
 • Налягането на парата е друга важна характеристика, която влияе върху качеството на устройството. Индикаторът на този параметър трябва да бъде най-малко 4-5 бара. По-често производителите предлагат модели с налягане от 3 до 5 бара.

Системи за гладене

Те представляват сбор от две части, което няма да е изненада за никого: това е специална дъска за гладене и ютия на принципа на парна станция.

С характеристиките на парната станция всичко вече е ясно. Но каква е същността на дейността на борда в тази система? Такава дъска трябва да има функцията да загрява прането отдолу (за улесняване на изглаждането), турбокомпресор, който помага при гладене на трудни неща, изсмукване на пара за отстраняване на излишната влага в гладачната стая.

Цената на такива системи съвсем не е ниска. За домашна употреба системата за гладене едва ли е необходима, с изключение на огромно семейство, където винаги има голям „оборот“ на пране и гладене.

Вертикални параходи

Това е поредното нововъведение, което се появи на пазара на гладещите устройства съвсем наскоро, но веднага намери своите привърженици поради своята гъвкавост в ежедневието.

Дизайнът на такъв параход се състои от резервоар за вода, вид котел, в който се генерира пара за работата на устройството и специална дюза на маркуча, която може лесно да извършва всякакви манипулации. Възможностите на парахода са много по-широки от тези на другите уреди. Той може:

 • Желязо изправено;
 • Освежете всяко горно облекло;
 • Почистете и дезинфекцирайте играчки, възглавници с всякакъв пълнител;
 • Подредете завесите директно до сенника;
 • Той ще помогне по време на почистване (измиване на прозорци, премахване на прах, почистване на мека мебел).

Желязо срещу вертикален параход

Какво да изберем за домашна употреба: ютия за пара, парна станция или вертикален параход? Отговорът на този въпрос се основава на задачите, които ще бъдат поставени пред устройството за гладене.

Разликата между парна ютия и параход:

 1. Различни качества на парата: параходът доставя мокра пара с температура до 100 градуса по Целзий, ютията доставя суха пара над 120-140 градуса.
 2. Пароходът използва естественото движение на пара от ваната към гладещата глава, подавайки пара към ютията под налягане.
 3. Скорост до готовност: параход - до една минута, ютия повече от 5 минути.
 4. Паровият ютия е подходящ както за вертикално, така и за хоризонтално положение, параходът е само вертикален.
 5. Параходът ще изпълнява функциите за гладене и почистване, а ютията ще се справи само с гладенето на бельото.
 6. По време на гладенето ютията придава необходимата форма на продукта (стрелки, гънки), параходът не може да направи това.

REDMOND е сравнително нова марка на пазара на домакински уреди, която се утвърди като производител на висококачествени съвременни уреди, разработени по най-новите технологии от световните стандарти.

Гамата от продукти включва кухненски уреди, домакински уреди и др. Сред стоките за бита си струва да се подчертае в отделна категория гладачни единици, а именно ютии. С този производител те могат условно да бъдат разделени на два вида:

 • Ютии с функция за пара. Между тях има разлики в цена, дизайн, функционалност, материал на подметката, но всички те са обединени от наличието на система за пара, което значително повишава качеството на работата на устройството;
 • Умни ютии от линията Smart Home. Сред стандартния набор от опции за тези модели има иновация - Bluetooth управление, което ви позволява да контролирате работата на устройството дистанционно на големи разстояния.

Бюджетна гама от ютии REDMOND

REDMOND RI-C211

ПараметриХарактеристика
Максимална мощност, W2400
Доставка на пара, g / min30
Парен шок, об / мин90
Подметкакерамика (покритие)
Допълнителни опцииЗащита от котлен камък, самопочистване, вертикално задушаване, пръскане
Резервоар за водапрозрачен
Шнур, m2
Разходи, търкайте 1090
REDMOND RI-C211

Класическият модел на ютията със средни параметри. С мощност до 2400 W и подаване на пара от 30 грама в минута, той лесно ще се справи с всякакви трудности. Усилване на парата (90 грама в минута) плюс възможността за пръскане с вода - и дори най-трудните бръчки ще бъдат победени.

Опростен, но стилен дизайн. Удобен прозрачен резервоар за вода. Керамичната подметка улеснява грижите и осигурява нежно боравене с тъканите.

Предимства:
 • Достатъчна максимална мощност;
 • Добра пара и тласък на парата;
 • Прозрачен контейнер за вода ви позволява да контролирате нивото му;
 • Наличие на опции за самообслужване на устройството (анти-котлен камък, самопочистване);
 • Има възможност за вертикално пара на нещата.
Недостатъци:
 • Материал на подметката - керамика (изисква внимателно боравене).

REDMOND RI-C205

ПараметриХарактеристика
Максимална мощност, W2200
Доставка на пара, g / min25
Контрол ръчно
Подметканеръждаема стомана
Допълнителни опциианти-котлен камък, самопочистващ се, пара във вертикално положение, парен шок, система против капене, автоматично изключване
Шнур, m1.8
Разходи, търкайте 1599
REDMOND RI-C205

Отлична комбинация от цена и качество, класическа бюджетна ютия с всички възможни опции. Има самоизключване в два режима. Механичният контрол ви позволява да регулирате температурните условия в съответствие с нуждите на потребителя.

Функциите за самообслужване (против накипване и самопочистване) опростяват поддръжката на гладачката, докато допълнителната вертикална пара, турбо пара и система против капене добавят функционалност и комфорт за използване.

Предимства:
 • Подметка - неръждаема стомана;
 • Съотношение цена-качество;
 • Способността за регулиране на подаването на пара;
 • Наличието на вертикална пара;
 • Защита от претоварване;
 • Автоматично изключване.
Недостатъци:
 • Дължина на проводника.

REDMOND RI-S231

ПараметриХарактеристика
Максимална мощност, W900 до 1100
Доставка на пара, g / min10
Парен шок, об / мин60
Подметканеръждаема стомана
Допълнителни опцииСухо гладене
Шнур, m1.8
Разходи, търкайте 1895
REDMOND RI-S231

Тази ютия със своите удобни размери (200/90/110 мм) и тегло (около 750 г), както и сгъваема дръжка, е напълно подходяща за пътуване или бизнес пътувания. Освен това комплектът включва чанта за калъф. Мощността варира от 900-1100 W, което е напълно достатъчно за гладене на прости, неизискващи неща.

Резервоарът за вода е доста малък (около 70 мл), но е достатъчен за бързо гладене. Параметрите на парата също са намалени до минимум (парен поток -10 g / min, парен удар до 60 g / min).

Допълнителните функции са ограничени до гладене на сухо.

Предимства:
 • Подметка от неръждаема стомана;
 • Включено наличие на транспортна чанта;
 • Защита от претоварване;
 • Удобен при пътуване.
Недостатъци:
 • Слаби параметри на парата;
 • Няма допълнителни опции за самообслужване;
 • Без вертикална пара;
 • Не се изключва автоматично след дълги периоди на бездействие.

REDMOND RI-C248

ПараметриХарактеристика
Максимална мощност, W2200
Доставка на пара, g / min45
Парен шок, об / мин100
Подметкакерамика
Допълнителни опцииАнти-котлен камък, самопочистващ се, вертикална пара, спрей спрей, сухо гладене, против изтичане
Капацитет за вода, мл260
Шнур, m2
Разходи, търкайте 2195
REDMOND RI-C248

Отличен супер модерен дизайн, идеално гладка керамична подметка, която ще изглади нежно всяко пране с помощта на мощен парен удар и непрекъсната пара. Съотношението между размера и теглото на ютията (262/112/143 mm, 1100 g) улеснява маневрирането при гладене дори на най-сложните дрехи.

Надеждно механично управление с лекота, ако е необходимо, превключва режимите на гладене (налични са два - парен и сух).

Функциите против накип и самопочистване винаги са нащрек, за да удължат живота на вашата ютия.

Предимства:
 • Достатъчна мощност на устройството;
 • Добри показатели за функциите на пара (подаване на пара, парен удар, вертикално задушаване);
 • Наличието на два режима на гладене (пара и сухо);
 • Доста голям обем резервоар за вода;
 • Комфортно съотношение на размерите и теглото на ютията;
 • Навременното активиране на защитните функции на самопочистването и предотвратяването на накип значително подобрява работата на устройството и удължава експлоатационния му живот.
Недостатъци:
 • Крехкостта на керамичната подметка.

Гладачки REDMOND със средна цена

REDMOND RI-C262

ПараметриХарактеристика
Максимална мощност, W2200 до 2400
Доставка на пара, g / min30
Парен шок, об / мин130
Подметкакерамични
Материал на дръжкатакаучук
Допълнителни опцииЗащита от котлен камък, самопочистване, вертикална пара, сухо гладене, изтичане, самоизключване.
Капацитет за вода, мл360
Шнур, m2
Разходи, търкайте 2595
REDMOND RI-C262

Компактно, но доста мощно устройство с интересно дизайнерско решение. Керамичната подметка на ютията, пълна с удобна гумирана дръжка, маневрира, за да се справи с тъкани от всякакво качество. Грубите плътни тъкани ще станат податливи и лесно се изглаждат под въздействието на парен удар от 130 g / min, вертикалните струи на пара са в състояние да проникнат в най-недостъпните места на яки и джобове, за да не оставят нито една гънка върху дрехите.

REDMOND RI-C262 може лесно да замени вертикалния параход с обемистия си дизайн, защото тази функция на ютията е много ефективна в действие. С него не е нужно да вадите дъската за гладене всеки път, защото той ще изглади всичко, от което се нуждаете, точно на закачалката.

Възможността за изтичане на вода няма да позволи на устройството да оставя петна върху тъканта, а самопочистването, съчетано с анти-котлен камък, незабавно ще премахне плаката в парните канали, което ще предотврати появата на бели следи от подметката на ютията.

Предимства:
 • Сила на желязото;
 • Сила на удара на пара до 130 g / min;
 • Гумирана дръжка осигурява допълнителен комфорт и увереност по време на гладене;
 • Достоен обем на резервоара за течност;
 • Пълен набор от допълнителни опции;
 • Има режим на автоматично изключване;
 • Мощна вертикална пара.
Недостатъци:
 • Крехкостта на материала на подметката.

REDMOND RI-C245

ПараметриХарактеристика
Максимална мощност, W2200
Доставка на пара, g / min50
Парен шок, об / мин180
Подметкакерамични
Контролмеханични
Допълнителни опцииФункция против котлен камък, самопочистване, закачане на пара, сухо гладене, система против изтичане, спрей спрей
Капацитет за вода, мл400
Шнур, m2
Разходи, търкайте 2795
REDMOND RI-C245

Мощността и широката гама от допълнителни опции правят този модерен модерен дизайн още по-привлекателен. Керамиката на подметката идеално съвпада с всякакви тъкани, дори и най-деликатните. Доброто изпускане на пара, съчетано с усилватели на парата, няма да даде шанс за набръчкване дори на най-взискателните предмети.

Този модел желязо е добра алтернатива на вертикалния параход.

Защитните функции поддържат устройството в добро техническо състояние и предотвратяват повреда на продуктите от всякакви петна от вода или вътрешна скала под подметката.

Предимства:
 • Мощен агрегат;
 • Хубав функционален комплект;
 • Механично управление;
 • Голям обем резервоар за вода;
 • Два режима за гладене.
Недостатъци:
 • Крехка подметка.

REDMOND RI-C220

ПараметриХарактеристика
Максимална мощност, W2200
Доставка на пара, g / min25
Подметка (материал)Керамика
Контролмеханични
Допълнителни опцииАнтикален, самопочистваща функция, пара върху закачалки, система за защита срещу изтичане на течност, срещу прегряване, парен удар, автоматично изключване в две позиции
Изключете звуков сигналсветлина, звук
Шнур, m1.8
Разходи, търкайте 3095
REDMOND RI-C220

Отлично решение при избора на ютия за домашна употреба. Оборудван с всички необходими функции, включително вертикална пара, защита от прегряване. Саморазединяването в две позиции е идеалното решение за забравилите домакини. Светлинен и звуков алармен сигнал ще ви информира за изключването на устройството.

Керамичната подметка ще премахне всички възможни бръчки по бельото, а парният шок ще осигури в особено трудни случаи.

Това желязо ще се превърне в незаменим помощник в домакинските задължения.

Предимства:
 • Налични са всички необходими опции;
 • Автоматично изключване във вертикално и хоризонтално положение;
 • Наличието на вертикална пара.
Недостатъци:
 • Крехкостта на керамичната подметка;
 • Недостатъчно усилване на парата.

REDMOND RI-C252

ПараметриХарактеристика
Максимална мощност, W2200
Доставка на пара, g / min50
Парен шок, об / мин180
Подметкакерамични
Контролмеханични
Допълнителни опцииФункция против почистване, самопочистване, закачане на пара, сухо гладене, система против изтичане, спрей спрей, автоматично изключване
Капацитет за вода, мл400
Шнур, m3
Разходи, търкайте 3295
REDMOND RI-C252

Ютия с висококачествена керамична подметка може да бъде в контакт с всякакви тъкани и ще се справи с всякаква сложност. Благодарение на помощните опции всяка задача ще бъде изпълнена по най-добрия възможен начин. Уредът ще стане незаменим не само при гладене, но и в случаите, когато е необходимо вертикално пара (почистване на мебели, гладене на завеси).

Големият резервоар за вода затруднява желязото, но не е нужно да бързате с мерителна чашка на всеки 10 минути. За особено взискателни домакини производителят е комбинирал два режима на гладене (сух и парен) в едно тяло, които могат лесно да се превключват ръчно.

Предимства:
 • Достатъчна мощност на желязото;
 • Има самоизключване;
 • Два режима за гладене;
 • Самопочистваща се система и защита срещу варовик;
 • Дълга корда.
Недостатъци:
 • Необходимо е внимателно боравене поради крехкостта на керамичната подметка.

Премиум ютии REDMOND

REDMOND SkyIron C254S

ПараметриХарактеристика
Максимална мощност, W2500
Доставка на пара, g / min50
Парен шок, об / мин150
Подметкакерамични
КонтролМеханично + дистанционно (readyforsky)
Допълнителни опцииФункция против накипване, самопочистване, закачане на пара, сухо гладене, система против капене, спрей спрей, автоматично изключване, режим на безопасност
Капацитет за вода, мл300
Трансфер на данниBluetooth v4.0
Съвместима ОСAndroid 4.3. +, IOS 9.0. +
Шнур, m3
Разходи, търкайте 3995
REDMOND SkyIron C254S

Принадлежи към класа на интелигентните устройства от серията „интелигентен дом“. Освен всички предимства на своите предшественици, тази ютия може да се управлява по два начина: прост механичен и „интелигентен“: с помощта на технологията супернова ReadyforSky, която се управлява дистанционно чрез мобилното приложение R4S Gateway. Вече няма опасност да оставите желязото без надзор - сега то може да бъде контролирано от всяка, дори най-отдалечената точка на планетата.

Керамиката на подметката ще осигури изглаждане на всякакви тъкани, които може да имате, без риск от повреда. Усилването на парата и непрекъснатата пара внимателно ще омекотят жилавите бръчки и няма да оставят следи от тях.

За управление от смартфон има определени изисквания към операционната система: тя трябва да бъде поне Android 4.3. JellyBean и iOS 9.0. (по-нови версии са добре дошли).

Важна иновация на този модел е безопасният режим, когато е включен, ютията може да работи само ако намери контакт със смартфон. Ако го няма, нагревателният елемент просто няма да се включи.

Предимства:
 • Мощност на устройството;
 • Функция за самоизключване;
 • Двоен контрол (механичен и интелигентен);
 • Безопасен режим;
 • Има пълен набор от допълнителни опции.
Недостатъци:
 • Чуплива железна подметка;
 • Висока цена.

REDMOND SkyIron C250S

Smart Home Series

ПараметриХарактеристика
Максимална мощност, W2500
Доставка на пара, g / min25
Парен шок, об / мин125
Подметкакерамични
КонтролМеханично + дистанционно (readyforsky)
Допълнителни опцииФункция против почистване, самопочистване, закачане на пара, сухо гладене, система против течове, овлажняване на тъкани, автоматично изключване, режим на безопасност
Капацитет за вода, мл350
Трансфер на данниBluetooth v4.0
Съвместима ОСAndroid 4.3. +, IOS 9.0. +
Шнур, m3
Разходи, търкайте 4595
REDMOND SkyIron C250S

Вече не е нужно да се притеснявате за не изключената ютия или за факта, че едно дете може да я вземе или да събори котка, докато е още горещо. Сега има страхотна технология за дистанционно управление readyforsky, която ще премахне притесненията на вашето гладещо устройство.

Управлението чрез смартфон ще ви позволи да проверите не само състоянието на ютията, но и нейната позиция в пространството, дори по време на пътуване или на важна конференция. Производителят се грижи за спокойствието на своите потребители.

Тези, които имат деца или възрастни хора в дома си, ще харесат безопасния режим, който напълно блокира механичното управление и по този начин предпазва от инциденти и опасност от пожар.

В допълнение към всички нововъведения, интелигентната ютия перфектно се справя със задачите на прякото си предназначение: гладката повърхност на керамичната подметка внимателно ще изглади всички неща в къщата, ако е необходимо, устройството ще изпари сложните места на сложни разфасовки на дрехи, както и ще помогне със специални деликатни тъкани, използващи вертикална пара.

Предимства:
 • Двоен контрол;
 • Безопасен режим;
 • Възможност за наблюдение на състоянието на устройството от разстояние;
 • Заключване за деца;
 • Пълен набор от допълнителни функции.
Недостатъци:
 • Чуплива керамична подметка;
 • Висока цена.

REDMOND RI-C219

ПараметриХарактеристика
Максимална мощност, Wот 2000 до 2400
Подметкакерамични
КонтролМеханични
Допълнителни опцииФункция против почистване, самопочистване, усилване с пара, пара върху закачалки, сухо гладене, система против изтичане, система против удар, овлажняване на тъкани, автоматично изключване
Капацитет за вода, мл400
Шнур, m3
Разходи, търкайте 7295
REDMOND RI-C219

Ютията има в арсенала си всички възможни функции за перфектно гладене. Подметката е керамична със специална система и форма на отворите за пара, която ще осигури равномерно разпределение на парата и ще гарантира перфектно изпълнение на задачите.

Устройството е особено надеждно и безопасно. Дори при класически механичен контрол, специална електронна система за управление следи избраното температурно ниво на нагряване и го изключва в случай, че ютията се преобърне или падне.

Предимства:
 • Лесна употреба, благодарение на удобната гумирана дръжка;
 • Специална система и форма на отвори за пара за най-добро разпределение;
 • Механично управление в комплект с електронна система за управление;
 • Пълен набор от помощни опции.
Недостатъци:
 • Висока цена.

Окончателно заключение

REDMOND се е погрижил потребителите с какъвто и да е бюджет да си купят надеждно гладещо устройство за себе си. Независимо от цената на ютията, можете да сте сигурни в нейното качество, надеждност и безопасност.

Обобщавайки всичко по-горе, можем да направим заключения относно общите плюсове и минуси на ютиите REDMOND.

Професионалисти:
 • Широка функционалност на моделите независимо от тяхната цена;
 • Надеждност и безопасност при употреба;
 • Атрактивен модерен дизайн, с избор на цветове в някои модели;
 • Почти всички ютии имат защитни функции за самообслужване (самопочистващи се и против накипване), което значително удължава експлоатационния им живот.
Минуси:
 • Теглото на някои модели е доста тежко, което не е много удобно за използване;
 • Подметките са предимно керамични. Както знаете, този материал изисква известни грижи поради своята крехкост.

Всички гладачни устройства са високотехнологични и напълно отговарят на международните стандарти за качество.

REDMOND е перфектно разработил всички свои модели, така че те безупречно да изпълнят това, което обещава лозунгът: „REDMOND Iron. Перфектният външен вид е лесен! "

Компютри

Спорт

красота