Съдържание

 1. Как да изберем компания, която да построи къща
 2. Най-добрите строителни компании на селски къщи в Москва
 3. Живот в селска къща

Рейтинг на най-добрите строителни компании на селски къщи в Москва за 2020 г.

Рейтинг на най-добрите строителни компании на селски къщи в Москва за 2020 г.

Понякога идва моментът, когато се уморите от градската суета. Непрекъснато бързане, часове задръствания, шум започват да полудяват. Неистовият градски ритъм на мегаполисите няма благоприятен ефект. Все по-често започват да се посещават мисли за спокойствие и тишина, появява се желание за уединение. След това трябва да помислите за закупуване на селска къща. И за да направите живота по-уютен и по-комфортен, трябва да се свържете със строителна фирма. Така ще имате не само къщата на мечтите си, но и увереност в нейната надеждност. Ще ви разкажем за най-добрите строителни компании на селски къщи в Москва по-долу.

Как да изберем компания, която да построи къща

На първо място, трябва да започнете с преглед на завършените проекти на тази строителна компания. Колкото повече такива проекти има, толкова по-добре. Обърнете внимание на самия проект. Как работи планът на къщата, възможно ли е да се вземат предвид вашите предпочитания или работи само по стандартната схема.

Животът на фирмата е от голямо значение. По-добре е да се даде предимство на компания, която работи на строителния пазар от дълго време. Такива организации не само имат богат опит, но също така ще имат възможност да се свържат с реалните си клиенти и да получат обратна връзка и препоръки.

Посещението в офиса на избраната компания също може да разкаже много. Надеждните фирми с голям клиентски поток не работят на грозни места. Те са обикновено разположени в центъра и имат красив офис. Можете да дойдете на срещата малко по-рано, да проучите добре околната среда. Може да има повече клиенти пред вас. Такава стъпка ще помогне за изследване на вътрешната ситуация.

Преди да сключите договор, трябва да помислите за пробна оценка. Обърнете внимание на цените на материалите, може да се наложи да се свържете и със специалист, за да проверите дали има „допълнителни“ произведения, които могат да бъдат включени, за да се увеличат общите разходи.

Много надеждни фирми имат шоу хаус. Посещавайки която можете да разберете възможностите на тази компания.

Най-добрите строителни компании на селски къщи в Москва

Строителна фирма "Селска къща"

Zagorodny Dom е основан през 1996 година. Повече от 20 години на строителния пазар. Това говори за надеждността на компанията и доверието на клиентите в предлаганите услуги. Zagorodny Dom не намалява цените на своите услуги, ако качеството може да пострада. Компанията не крие недостатъците си от клиентите, ако има недостатъци, компанията коригира грешките си.

Zagorodny Dom се занимава с изграждането на дървени и каменни къщи. Работата започва с изготвяне на проект и завършва с инсталирането на инженерни системи, довършване на къщата. В крайна сметка клиентът получава завършена къща, която може да се нанесе веднага. Освен това можете да създадете договор за отделен етап от строителството.

Фирмата предлага голям брой стандартни проекти, които се изпълняват от архитектите на компанията. Но това не означава, че всички къщи изглеждат еднакво. Всяка къща се финализира индивидуално, като се вземат предвид желанията на клиента. Ако клиентът има своя собствена идея и план, тогава може да се разработи индивидуален проект.

"Country House" предоставя 5-годишна гаранция за основата, покрива и стените на къщата, а за инженерни мрежи и довършителни работи - 3 години.

За кариерата си компанията е отличена с много награди както в Русия, така и в чужбина. Например през 2005 г. Country House спечели конкурса за най-доброто в Москва. През 2007 г. тя получи Европейската награда за качество във Великобритания за стремеж към постигане на високо качество и подход към европейските стандарти.

Малка дървена къща до 150 кв. м. средно има разходи до 2 000 000 рубли. Дървена къща с площ до 300 кв. м. има средна цена от 3 500 000 рубли.

Информация за връзка:

Москва, ул. Шаболовка, 10. ☎ Тел. +7 (495) 660 88 68

Предимства:
 • На строителния пазар повече от 20 години;
 • Има много награди;
 • Голям избор на стандартни проекти;
 • Гаранция за работа 3-5 години;
 • Работа с индивидуални проекти.
Недостатъци:
 • Не.

Строителна фирма "БАКО"

"БАКО" започва своята трудова дейност в началото на 90-те години. През това време компанията е доставила над 800 къщи до ключ. Организацията разполага с екип от над 100 квалифицирани специалисти и собствен производствен комплекс в град Дедовск, както и разполага със собствен автопарк от автомобилна и строителна техника.

Компанията се занимава не само със строителни работи, но също така изпълнява проекта на къщи, техния дизайн и декорация. Клиентът получава къща, в която веднага може да се нанесе. Дървени, бетонни и метални конструкции, необходими за изграждането на къща, се произвеждат от BAKO самостоятелно.

"БАКО" разполага със собствени специализирани екипи от строители, електротехници, покриви, дърводелци, заварчици. Поради тясната специализация на всеки екип се извършва висококачествена работа на всеки етап от строителството. Техническият надзор на компанията контролира спазването на всички норми, което гарантира надеждността и ефективността на всяка поръчка.

Преди началото на строителството, компанията сключва споразумение с клиента, където се обсъждат разходите и сроковете на завършване на строителството. Строителството се извършва на няколко етапа, всеки от които се заплаща отделно. Последното плащане се извършва само след пълното получаване на готовата къща. Гаранцията за извършената работа е 1 година, а за рамковите продукти - 10 години.

"BAKO" има 4 примерни къщи, разположени в Москва. Клиентът може да посети тези къщи и да се убеди в комфорта, който компанията създава. Екскурзии до наети обекти също се провеждат постоянно.

В сътрудничество с тази компания клиентът може да избере пълен комплект за извършване на работа. Светлината е най-евтиният вариант. А пакетът "Комфорт" включва цялостен завършек, който не изисква допълнителни инвестиции и монтаж на оборудване.

Средната цена на едноетажна къща с площ до 100 кв. m е 3 000 000 рубли. Двуетажна къща до 150 кв. м. средно ще струва 4 000 000 рубли. Къщи с площ от 200-250 кв. м. имат средна цена от около 7 000 000 рубли.

Освен това компанията поема индивидуални проекти. Те обикновено се изискват, когато строителната площадка има свои собствени характеристики. Такъв проект ще струва повече от обичайния.

Информация за връзка:

Москва, ул. Пятницкая 71/2. ☎ Тел. +7 (499) 677 56 12

Предимства:
 • На строителния пазар от около 30 години;
 • Повече от 800 къщи бяха пуснати в експлоатация до ключ;
 • Необходимите за изграждане конструкции се правят самостоятелно;
 • Занимава се с изграждане на бани и гаражи.
Недостатъци:
 • Малка гаранция за извършената работа.

Строителна компания "Къща от блокове"

Тази компания е сравнително нова на строителния пазар. Основана е през 2009г.Основното мото на компанията е „Качествената къща не е скъпа, къщата с лошо качество е скъпа“. С тези думи ръководството на компанията иска да покаже, че е по-добре да се плати малко допълнително или да се надплати при изграждането на къща, отколкото да се получи евтина къща, която постоянно ще се нуждае от ремонт. Компанията също не прави големи надценки за своите услуги. Акцентът е върху обема на работата, необходима за изграждането на повече от 30 къщи годишно. По този начин, за да спечелите от обема на работа, а не ненужно увеличение на цените на материалите. Благодарение на този принцип закупуването на материал се извършва директно от производителя и се спестяват пари. С този подход екипът на компанията вече е населил над 300 къщи.

Строителните работи са базирани на европейска технология, адаптирана към условията на нашата страна. "Block House" предлага всички видове къщи от икономична класа до луксозни къщи. Предлагайки в нашата работа най-добрите варианти за строителни материали и технологии.

"House of Blocks" предлага стандартни проекти на завършени къщи, които могат да бъдат разгледани на официалния уебсайт на компанията. Възможно е също да направите промени по тях по желание на клиента. Възможна е и работа по индивидуален проект. След като описа всички свои желания, клиентът ще получи завършен проект от професионалист. Фирмата може да действа като главен изпълнител, да наблюдава всички етапи на работа на подизпълнителите. В допълнение към строителството, "House of Blocks" извършва груб и окончателен завършек на къщата. В този случай има контрол върху доставката на материали и изпълнението на всички необходими работи. Организацията може да действа и в ролята на технически надзор, контролирайки документацията, процеса и резултата от работата.

Цената на къща до 150 кв. м. средно е 1 900 000 рубли. Къща с площ до 200 кв. м. има средна цена от около 3 000 000 рубли.

Можете също така да си купите къща на кредит с годишна ставка от 10,5% и обща цена до 5 000 000 рубли. Максималният срок на заема е 7 години.

Информация за връзка:

Москва, Яковоапостолски алея, 6, сграда 3. ☎ Тел. +7 (495) 208 9 208

Предимства:
 • Работа по европейски технологии;
 • Индивидуален проект не предвижда допълнително заплащане;
 • Извършва различни видове строителство на къщи;
 • Възможно е кредитиране.
Недостатъци:
 • Относително наскоро на строителния пазар.

Група строителни фирми "Детинец"

Detinets е на строителния пазар повече от 20 години. И през това време компанията се утвърди като една от най-добрите компании за изграждане на дървени къщи. Detinets се занимава с производството на материали, необходими за строителството. Разполага и със собствена дъскорезница. Поради тази причина никога не възниква ситуация на липса на необходимите компоненти. Той също така помага да се контролира качеството на всички продукти, използвани при изграждането на къща, да се намали времето за изграждане на съоръжението и дава възможност за спестяване на пари. За изграждането на къщата компанията използва дърво, което е направено от иглолистни дървета. Характеристиките на този материал показват висока плътност и гарантират надеждност и качество.

Detinets работи по стандартни и индивидуални проекти. При сключване на договора се предоставя безплатен проект на бъдещия строителен обект. За да се увери в надеждността на тази компания, организацията предоставя не само обратна връзка, но и дава възможност лично да се свърже с бивши клиенти.

"Detinets" се занимава не само с изграждането и проектирането на жилищни сгради, но и с подобряването на обекти, електрозахранването, полагането на инженерни мрежи, завършването и реконструкцията.

Тази организация предоставя на клиентите възможност да надграждат върху кредит. Възможно е да се издадат до 3 000 000 рубли на кредит. Максималният падеж е 7 години.

Официалният уебсайт на компанията предлага калкулатор, който ви позволява да изчислите приблизителните разходи за строителство. Но за да получите точната сума, трябва да се свържете с мениджъра. Често се провеждат и промоции и отстъпки, които помагат да се спестят 20% от общите разходи.

Информация за връзка:

☎ Тел. +7 (495) 662 99 99

Предимства:
 • Дълго време на строителния пазар;
 • Има собствено производство;
 • Работи не само в Московска област, но и в чужбина;
 • Занимава се със строителство не само на къщи, но и на всякакви дървени предмети;
 • Наличност на промоции и отстъпки.
Недостатъци:
 • Занимава се със строителство само на дървени къщи.

Строителна фирма "Център Хаус"

Тази организация строи къщи от 2001 г. В продължение на почти 20 години компанията се е утвърдила като надежден и висококачествен разработчик на нискоетажни сгради. В работата са използвани нови технологии и висококачествени материали, което дава гаранция за модерен и силен дом.

Фирмата разполага с цялата допустима документация за изпълнение на строително-монтажни работи, както и лиценз от Министерството на извънредните ситуации за извършване на работи, свързани с пожарна безопасност.

Служителите на компанията ежедневно следят качеството на всички видове работа и съответствието им с проекта и желанията на клиента. Има и гаранции за извършената работа и отстъпки за домашна поддръжка.

"Center House" се занимава с изграждането на вили от различни материали. Основните опции могат да бъдат къщи от дърво, газобетонни блокове или тухли. Всяка от тези опции е достъпна и подходяща за постоянно пребиваване.

След приключване на строителните работи "Център Хаус" предлага услуги за подобряване на прилежащата територия. Възможно е да се извършат всякакви пейзажни работи и изграждането на допълнителни сгради, под формата на баня, гараж, басейн или беседки.

Цената за изграждане на тухлена къща започва от 18 000 рубли на кв. м., от газобетон - 10 000 на кв. м. и рамкови къщи - 6500 рубли на кв. м. За да се изчисли общата цена на къщата, като се вземат предвид основата и оборудването, е по-добре да се свържете с офиса на компанията. "Център Хаус" предлага изгодни вноски без лихва при изграждане на къща. Изчислява се за не повече от 2 години, като първоначалното плащане трябва да бъде поне 50% от общите разходи.

Информация за връзка:

Москва, ул. Михалковская, 63, сграда 1. ☎ Тел. +7 (895) 063 28 18

Предимства:
 • Достъпни цени;
 • Безлихвени вноски;
 • Възможно е да се строят къщи от различни материали;
 • Лиценз за работа в областта на пожарната безопасност.
Недостатъци:
 • Не.

Строителна фирма "Мечтаево"

Мечтаево е основано през 2002 г. и за повече от 15 години работа компанията е получила много постижения и много доволни клиенти. От 2008 г. Мечтаево има собствено място за вмъкване, което се намира в центъра на Москва. Има и офис за обслужване на клиенти. Компанията работи без почивни дни и почивки и е готова да приеме клиенти по всяко време, удобно за тях. От 2016 г. имаме собствено производство на дървесина. Материалът се произвежда по специален метод, който отваря нови възможности при изграждането на рамкови къщи. През 2017 г. Мечтаево стана лидер на ТОП-200 строителни компании на селски къщи. Също така, компанията беше включена в регистъра „Добросъвестен доставчик“, който показва качеството на работа и доставката на обекти в определеното време.

Мечтаево е поръчал над 1000 завършени къщи. Преди да сключат договор, служителите на компанията предлагат да посетят всички настоящи строителни обекти. Така клиентът може да види всичко със собствените си очи и да се убеди в качеството на работата. Повечето от завършените проекти се базират на индивидуални поръчки. Цената им не се различава от стандартните проекти.

Фирмата предлага изграждане на рамкови и монолитни къщи, както и къщи от газобетон и керамичен камък. Средната цена на рамкова или каменна къща до 150 кв. m е 2 000 000 рубли.

Също така, "Мечтаево" предлага на клиентите заеми, има възможност за строеж на вноски без лихва, срокове за 3 години, с плащане на 50% от общите разходи. В допълнение, компанията провежда различни промоции, например безплатно изграждане на баня, при избора на пълен пакет от услуги.

Информация за връзка:

Москва, Нижни Сусални алея, 5, сграда 36. ☎ Тел. +7 (495) 660 83 34

Предимства:
 • Доставени са над 1000 завършени къщи;
 • Собствено производство;
 • Възможност за посещение на съоръжения в процес на изграждане;
 • Безлихвени вноски.
Недостатъци:
 • Не.

Живот в селска къща

За мнозина не е лесно да решат да се преместят от мегаполис в селска къща. Някой погрешно си представя живота извън града като преместване в пълна пустиня. Но селските къщи имат пълна инфраструктура. Можете да изберете къща за всеки вкус. Предлагат се скъпи опции в затворени общности, където цената на услугата може да достигне впечатляваща сума. Предлагаме и къщи в крайградски селища или села.

След като сте се преместили извън града, ще получите уютна къща, която може да бъде подобрена, завършена или преустроена по ваше желание, ще се освободите от шума на съседите и мръсния вход. Освен това ще бъдете заобиколени от чист въздух през цялата година, през деня можете да се насладите на пеенето на птици, а вечер да се любувате на звездното небе. През топлите месеци можете да ходите на дълги разходки и да карате ски през зимата. Основното нещо е да не грешите на етапа на строителството, като изберете надеждна компания за изграждането на селска къща.

Компютри

Спорт

красота